Vi tilbyder alle former for reparationer

Hos MoJohs tilbyder vi en lang række ydelser, som udføres med stor professionalisme af vores veluddannede personale. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af alt, hvad vi foretager os og anvender derfor kun de bedste reservedele fra anerkendte leverandører.

Vi udfører service og reparation af alle bilmærker

Selvom vi er eksperter i Volkswagen, Audi og Skoda, så foretager vi både service og reparationer af alle bilmærker. Ligemeget hvilken bil du ejer, tager vi den med fornøjelse ind og giver den den bedste behandling. Vi tilbyder blandt andet eftersyn, reparation og generel vedligeholdelse af:

DÆK & FÆLGR: Skal du have skiftet til vinterdæk eller sommerdæk, så klarer vi den for dig til en billig pris. Det samme gælder for fælger, hvor vi med stor erfaring af- og påmonterer alle slags fælge.

STYRETØJ OG BREMSER: Vi udfører reparationer på dit styretøj og dine bremser.

STØDDÆMPERE, FJEDRE OG SÆNKNINGSSÆT: Skal du have nye støddæmpere eller efterset de gamle, så er det lige en opgave for os.

UDSTØDNINGER: Vi foretager reparationer af bl.a. udstødningsrør og lydpotte ligesom vi også monterer nyt, hvis der er brug for det.

BATTERIER: Trænger din bil til et nyt bilbatteri, så skaffer vi det og monterer det for dig.

SERVICEEFTERSYN OG OLIESKIFT: Skal du have foretaget serviceeftersyn af din bil så klarer vi den hos MoJohs. Her har vi stor erfaring med serviceeftersyn. På samme måde, hvis du skal have skiftet olie på din bil, så er vi mand for det.

KORT SAGT – VI KLARER DET HELE. Vi udfører altså stort set alle former for eftersyn og reparationer. Hvis du skulle have spørgsmål er du mere end velkommen til at komme forbi eller kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud – så tøv ikke – kontakt os hurtigst muligt og forklar os, hvad du har brug for, så skal vi nok klare den.