Mekaniker København N

Hos MoJohs får du kvalitet til pengene, og som din mekaniker København N, er du garanteret troværdighed samt grundighed!

Hvem står bag MoJohs Autoservice…

MoJohs Autoservice er et lille værksted på i Rådmandsgade på Nørrebro. Værkstedet ejes af Johannes Jung Christensen, som er uddannet autotekniker. Selvom værkstedet ikke er det største, så er vi utrolig funktionelle og har udstyret til at reparere de fleste skader eller lignende, så tøv endelig ikke med ring ind til os.

Vi laver næsten alle reparationer…

Hos MoJohs, laves næsten alle reparationer. Vi har det bedste udstyr til dækskift og afbalancering, og er autoriserede i DSG koblings udskift. Vi er eksperter i Volkswagen, Audi og Skoda, men laver ligeså gerne alle andre slags bilermærker. Vi går meget op i grundighed, kvalitet og troværdighed, så kunden får det der er betalt for, hver gang. Det er tit, at folk oplever værksteder, hvor kvaliteten ikke hænger sammen med den pris der gives, men det gør det hos MoJohs. Vores ekspertviden og ekspertise gør, at vi kan behandle din vogn med største professionelisme og med en forsigtighed som gør, at du ikke skal være usikker ved at efterlade din vogn hos os.

3 gode grunde til at vælge MoJohs som din mekaniker København N…

  • Vi lægger stort vægt på grundighed, kvalitet og troværdighed!
  • Vi udfører næsten alle slags reparationer!
  • Vi er eksperter i Volkswagen, Audi og Skoda, men arbejder ligeså gerne med andre slags bilmærker!

Kontakt os endelig…

Ring endelig eller skriv hvis du har en opgave til os, eller hvis din bil bare skal have et service. Skulle du have eventuelle spørgsmål eller lignende til reparationen eller andre ting, så tøv heller ikke med at kontakt os.

Vi glæder os til at høre fra dig!
DIN mekaniker København N